Tartine colorate

Se taie painea felii si se unge fiecare felie cu unt sau maioneza. Se toaca marunt ouale fierte, gogsarul, maslinele si ardeiul. Se imparte suprafata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine
  • 2 oua
  • 10 masline
  • 1 gogosar
  • 1 ardei gras
  • 60 gr unt sau maioneza

Mod de preparare

Se taie painea felii si se unge fiecare felie cu unt sau maioneza. Se toaca marunt ouale fierte, gogsarul, maslinele si ardeiul. Se imparte suprafata tartinei in patru parti si pe fiecare parte se pune cate unul din ingredientele tocate anterior.


Se servesc ca atare. Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor Saratele Chiftele

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine

Reteta de preparare a papanasilor  Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...

Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii