Tartine colorate

Se taie painea felii si se unge fiecare felie cu unt sau maioneza. Se toaca marunt ouale fierte, gogsarul, maslinele si ardeiul. Se imparte suprafata

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine
  • 2 oua
  • 10 masline
  • 1 gogosar
  • 1 ardei gras
  • 60 gr unt sau maioneza

Mod de preparare

Se taie painea felii si se unge fiecare felie cu unt sau maioneza. Se toaca marunt ouale fierte, gogsarul, maslinele si ardeiul. Se imparte suprafata tartinei in patru parti si pe fiecare parte se pune cate unul din ingredientele tocate anterior.


Se servesc ca atare. Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor Saratele Chiftele

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide