Tartine cu jumari de oua

Se taie chiflele in doua si se prajesc putin. Separat se bat ouala cu 1-2 linguri de lapte, piper pisa si sare. Se presara cu patrunjel verde tocat m

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 chifle
  • 6 oua
  • 50 gr unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • 1-2 linguri lapte

Mod de preparare

Se taie chiflele in doua si se prajesc putin. Separat se bat ouala cu 1-2 linguri de lapte, piper pisa si sare. Se presara cu patrunjel verde tocat marunt si se amesteca 2-3 minute. Se pun apoi jumarile de oua peste chifle.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Oua umplute Saratele Chiftele

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...