Tartine cu jumari de oua

Se taie chiflele in doua si se prajesc putin. Separat se bat ouala cu 1-2 linguri de lapte, piper pisa si sare. Se presara cu patrunjel verde tocat m

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 chifle
  • 6 oua
  • 50 gr unt
  • 1 legatura patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • 1-2 linguri lapte

Mod de preparare

Se taie chiflele in doua si se prajesc putin. Separat se bat ouala cu 1-2 linguri de lapte, piper pisa si sare. Se presara cu patrunjel verde tocat marunt si se amesteca 2-3 minute. Se pun apoi jumarile de oua peste chifle.


Se servesc calde.

Alte aperitive:

Oua umplute Saratele Chiftele

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...