Tort din omleta

Tortul din omleta este o mancare cu oua si carne consistenta cu diferite creme de branza ce poate fi servita ca si apeitiv. Se fac 6 foi de omleta pe care le ungem cu creme diferite.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 oua
  • 3 linguri de faina alba
  • sare
  • piper
  • delicat
  • 1 pachet de margarina
  • 500 g branza de vaci
  • o lingurita de paste de tomate
  • o lingura de spanac fiert si tocat
  • 2 linguri de paté de ficat si
  • o lingura de marar tocat fin.

Mod de preparare

Tortul din omleta este o mancare cu oua si carne consistenta cu diferite creme de branza ce poate fi servita ca si apeitiv. Se fac 6 foi de omleta pe care le ungem cu creme diferite – o crema facuta din branza de vaci cu margarina si mirodenii, o crema facuta din branza de vaci cu spanac, o crema din branza de vaci cu marar, o crema din paté cu margarina si o crema din branza de vaci si paste tomate. Punem cate o foaie de omleta si un rand de crema, dupa care repetam pana terminam.


Tortul din omleta se serveste ca gustare, apoi se taie ca si tortul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii