Se bat bine ouale cu faina, se adauga laptele sarea si piperul dupa gust si se pun apoi intr-un recipient la frigider pana a doua zi. Se pregateste t
Se bat bine ouale cu faina, se adauga laptele sarea si piperul dupa gust si se pun apoi intr-un recipient la frigider pana a doua zi.
Se pregateste tava de yorkshire punandu-se in fiecare orificiu cate o lingurita de ulei obisnuit (se poate pune si grasime).
Se pune tava in cuptorul foarte incins pana incepe sa sfaraie uleiul apoi puneti compozitia de yorkshire pana aproape se umple fiecare orificiu si bagati apoi la cuptor la 200*c timp de 40 min pana se rumeneste frumos.
Nu deschideti cuptorul in timpul acesta!
Serviti ca aperitiv. Alte retete recomandate:
Parca ieri mi-am facut si eu cont aici, ce repede a trecut timpul! Si parca va cunosc de un car de ani, asa mi se pare...
Paine de casa si doi ani de bucatarasIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.