Intr-un vas se pun crevetii, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, cimbrul si menta. Se lasa la frigider circa 30 minute. Dupa o jumatate de ora se inc
Intr-un vas se pun crevetii, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, cimbrul si menta. Se lasa la frigider circa 30 minute. Dupa o jumatate de ora se incinge o tigaie si se pun crevetii marinati la foc mediu. Se adauga si rosiile si se lasa inca 5 minute. La sfarsit de pune feta (daca nu va place puteti sa n-o folositi) si restul de condimente, se da focul iute pentru 1 minut dupa care se inchide si se lasa sa se odihneasca.
Pentru servire am facut urmatoarele combinatii:
- stratul inferior: ardei copt + branza cottage
- urmatorul strat: crema simpla de branza
- stratul nr. 3: crema de branza cu verdeata
- penultimul strat: crevetii
- ultimul strat (de decor): crema de branza in care am pus praf de curry.
Intre diverse straturi am pus cate o felie de paine, in total 3 felii de paine.
Pentru asezarea straturilor m-am folosit de metoda punga.
Alte retete cu creveti gasiti aici:
Supa- crema picanta de creveti,
Spaghete cu creveti,
Risotto cu dovlecel si creveti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii