Intr-un vas se pun crevetii, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, cimbrul si menta. Se lasa la frigider circa 30 minute. Dupa o jumatate de ora se inc
Intr-un vas se pun crevetii, zeama de lamaie, uleiul, usturoiul, cimbrul si menta. Se lasa la frigider circa 30 minute. Dupa o jumatate de ora se incinge o tigaie si se pun crevetii marinati la foc mediu. Se adauga si rosiile si se lasa inca 5 minute. La sfarsit de pune feta (daca nu va place puteti sa n-o folositi) si restul de condimente, se da focul iute pentru 1 minut dupa care se inchide si se lasa sa se odihneasca.
Pentru servire am facut urmatoarele combinatii:
- stratul inferior: ardei copt + branza cottage
- urmatorul strat: crema simpla de branza
- stratul nr. 3: crema de branza cu verdeata
- penultimul strat: crevetii
- ultimul strat (de decor): crema de branza in care am pus praf de curry.
Intre diverse straturi am pus cate o felie de paine, in total 3 felii de paine.
Pentru asezarea straturilor m-am folosit de metoda punga.
Alte retete cu creveti gasiti aici:
Supa- crema picanta de creveti,
Spaghete cu creveti,
Risotto cu dovlecel si creveti
Pentru că ador roșiile de grădină bine coapte, iar supele cu gust intens de roșii sunt preferatele mele, am preparat o...
Supa crema de rosii cu dovlecel servita cu rulouri din foietajOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj