Asort

Pe un platou sau farfurie rotunda se pune la mijloc tonul scurs bine si stropit cu cateva picaturi de lamaie (optional) de jur imprejur orezul fiert r

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o conserva ton
  • 100-150 gr. orez bob lung
  • 50-100 gr. masline negre
  • 3 linguri maioneza
  • 3 oua
  • 3 rosii

Mod de preparare

Pe un platou sau farfurie rotunda se pune la mijloc tonul scurs bine si stropit cu cateva picaturi de lamaie (optional) de jur imprejur orezul fiert racit si amestecat cu maioneza picanta (optinal se pune in maioneza mustar piper si lamaie zeama), apoi sferturi de rosii combinate cu sferturi de oua fierte tari si se orneaza cu masline.
se taie ca la tort

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chec cu nuca si ciocolata

Un chec delicios cu nuca prajita si multa ciocolata

Chec cu nuca si ciocolata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca