Budinca de peste

Se curata pestele, se goleste si se spala, apoi se scot oasele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca cu miezul de piine muiat in l

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg salau sau alt peste cu carne alba
  • 100g unt
  • 150g piine alba
  • putin lapte
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1/2 kg zarzavat de supa

Mod de preparare

Se curata pestele, se goleste si se spala, apoi se scot oasele si se trece de doua ori prin masina de tocat. Se amesteca cu miezul de piine muiat in lapte si bine stors, se adauga sare si piper. Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si pestle si se amesteca totul bine. Se asaza compozitia intr-un servet udat si stors si I se da forma unui salam. Se leaga bine si se pune sa fiarba acoperit ½ ora intr-o cratita cu apa clocotita in care au fiert in prealabil ½ kg zarzavat de supa. Se scoate, se desface din servet si se asaza pe o farfurie, iar deasupra se toarna fie unt proaspat topit si zeama de lamiie, fie un sos de ciuperci sau maioneza.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii