De cand am descoperit aceasta reteta o fac in fiecare an. Este foarte buna si ne place foarte mult, mai ales copiilor!
Se spala si se curata legumele. Se dau prin masina de tocat si se pun la foc intr-o oala de inox impreuna cu bulionul. Se lasa sa fiarba impreuna in jur de 3 ore, pana se inmoaie bine legumele. Eu am ales sa bag oala in cuptor. Din cand in cand am mai amestecat. Dupa ce s-au fiert bine legumele, am lasat putin sa se raceasca apoi le-am dat la blender. Am pus din nou la fiert impreuna cu zaharul, otetul si condimentele. Am lasat sa fiarba pana am obtinut o consistenta pe placul meu. Am adaugat la final salicilul si am pus ketchupul in sticle sterilizate. Se pun in paturi si se lasa acolo pana se racesc. Se depoziteaza in camara.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii