Ador pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.
Am curățat pestele de cap și intestine și l-am spălat bine. Ceapa am curățat-o și tocat, morcovul curățat l-am dat prin răzătoarea mare, iar ardeiul tocat cuburi, am amestecat legumele și le-am condimentat.
În oala sub presiune am pus jumătate din cantitatea de ulei, legumele le-am împărțit în 3, am pus o parte de legume, o parte din peste, legume, peste și la final legume. Am turnat sucul de roșii restul de ulei și foile de dafin. Straturile nu trebuie sa depășească marcajul de pe oala. Se pune la fiert sub presiune timp de 60 min. Când e gata, se așază în borcane stetilizate si se capseaza sau se consuma ca atare. Eu am pus și câteva borcanele, dar nu cred ca rezista prea mult ca tare bun mai este.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii