Ador pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.
Am curățat pestele de cap și intestine și l-am spălat bine. Ceapa am curățat-o și tocat, morcovul curățat l-am dat prin răzătoarea mare, iar ardeiul tocat cuburi, am amestecat legumele și le-am condimentat.
În oala sub presiune am pus jumătate din cantitatea de ulei, legumele le-am împărțit în 3, am pus o parte de legume, o parte din peste, legume, peste și la final legume. Am turnat sucul de roșii restul de ulei și foile de dafin. Straturile nu trebuie sa depășească marcajul de pe oala. Se pune la fiert sub presiune timp de 60 min. Când e gata, se așază în borcane stetilizate si se capseaza sau se consuma ca atare. Eu am pus și câteva borcanele, dar nu cred ca rezista prea mult ca tare bun mai este.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii