Nu este toamna fără dulceaţă de ardei iuţi.
Am curatat ardeiul iute de seminte, am lasat doar o parte din nervuri, pentru a nu înlatura toata iuţeala.
Apoi am tocat ardeiul iute cu ajutorul robotului, lasând însa bucati mai mari de ardei.
Am pus la fiert oţetul cu zaharul.
L-am lasat sa fiarba pâna a scazut la jumatate si s-a facut un sirop gros.
Am adaugat ardeiul iute si am mai fiert pâna a început sa se închege ca o dulceata de fructe.
Eu nu am vrut s-o las prea subtire. Aici depinde de gusturile fiecaruia.
Am pus dulceata în borcane sterilizate (2 borcane de 400 ml ,unul de 300 ml si unul de 200 ml), am închis cu capacele, apoi le-am acoperit cu o patura pâna s-au racit.
Se poate consuma imediat, dar se pastreaza foarte bine si în camara.
Pofta buna!!!
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare.
Ciorba cu carne de porcPozele nu sunt reusite insa va garantez ca prajitura este dementiala !!! Am auzit atat de multe laude pentru aceasta...
Desert prajitura Deliciu
Comentarii