Chiftelutele de ton sunt absolut delicioase! Aceasta reteta de chiftelute de peste este perfecta pentru a fi servita ca si aperitiv la mesele festive.
Calim ceapa in unt, pana se inmoaie, apoi o adaugam la restul ingredientelor.
Amestecam bine si dam compozitia la frigider pentru 30 de minute.
Apoi formam chiftelutele, le prajim in unt sau ulei pe ambele parti pana se rumenesc.
Le putem servi cu maioneza si ceapa sau simple-in cazul copiilor.
Reteta de chiftelute de ton a fost propusa de Alis pe forum culinar.
Sunt niste aperitive foarte usor de facut, perfecte pentru platourile cu aperitive de pe mesele festive.
Sunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti