Chiftelute de ton

Chiftelutele de ton sunt absolut delicioase! Aceasta reteta de chiftelute de peste este perfecta pentru a fi servita ca si aperitiv la mesele festive.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa mica
  • taiata fin
  • 25 g unt
  • 2 conserve de ton in ulei
  • pe care il scurgem bine
  • ceapa verde 2-3 fire
  • marar
  • patrunjel
  • 1 ou batut
  • 50 g pesmet
  • sare
  • piper dupa gust

Mod de preparare

Calim ceapa in unt, pana se inmoaie, apoi o adaugam la restul ingredientelor.

Amestecam bine si dam compozitia la frigider pentru 30 de minute.

Apoi formam chiftelutele, le prajim in unt sau ulei pe ambele parti pana se rumenesc.

Le putem servi cu maioneza si ceapa sau simple-in cazul copiilor.

Reteta de chiftelute de ton a fost propusa de Alis pe forum culinar.


Sunt niste aperitive foarte usor de facut, perfecte pentru platourile cu aperitive de pe mesele festive.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Placinte ardelenesti

Delicioase, in orice sezon :X Multumesc pentru reteta, Corina! :-*

Placinte ardelenesti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca