Choux-uri umplute

Se fierbe in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cind clocoteste, se adauga faina toata deodata, amestecind continuu cu o lingura de lemn. Se ia va

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 pahar mare de apa
  • 3 oua
  • 125 gr. faina
  • 60 gr. unt
  • sare
  • o cutie mare cu icre

Mod de preparare

Se fierbe in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cind clocoteste, se adauga faina toata deodata, amestecind continuu cu o lingura de lemn. Se ia vasul la o parte si cind se constata ca nu mai sint nici un fel cocoloase in acest aluat, se lasa sa se raceasca. Se adauga apoi pe rind, unul cite unul, galbenusurile si la urma, cu grija sa nu se lase, albusurile batute spuma tare. Se unge o tava cu grasime si se coc apoi la foc potrivit choux-urile, punindu-le cu un cornet, in marime potrivita (cit niste nuci) si la distante de 2-3 cm. Cind sint aurite, se scot din tava si se taie pe jumatate. Se umplu apoi choux-urile cu cu icre.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii