Cosulete de primavara

Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smin

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr. file de cod
  • 2 castraveti mari
  • 1 morcov mare fiert
  • 50 gr. smintina
  • 21 gr. nuci zdrobite
  • 1 legatura hrean
  • 21 gr. pesmet
  • sare si piper

Mod de preparare

Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smintina cu nucile si hreanul si se pune sare dupa gust. Se taie castravetele in felii subtiri, pe lung si se ung cu crema de hrean. Pe feliile de castravete astfel pregatite se pune cite o bucata de peste si se ruleaza. Prindem ruloul cu o scobitoare si se aseaza in picioare pe rondele de morcov fiert.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza

Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....

Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branza
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos