Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smin
Se taie pestele in bucati de 4-5 cm. Acestea se condimenteaza si se trec prin pesmet si se prajesc in ulei. Se scot pe servetele apoi se amesteca smintina cu nucile si hreanul si se pune sare dupa gust. Se taie castravetele in felii subtiri, pe lung si se ung cu crema de hrean. Pe feliile de castravete astfel pregatite se pune cite o bucata de peste si se ruleaza. Prindem ruloul cu o scobitoare si se aseaza in picioare pe rondele de morcov fiert.
Poftă de nachos? Încearcă sosul cremos cu spanac și cremă de brânză pregătit de Andra Mihail....
Reteta de sos pentru nachos cu spanac si crema de branzaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti