Un aperitiv din peste delicios, usor de preparat!!
Fileurile se spala, se zvanta, apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust. Cartofii curatati se dau prin razatoare, apoi se storc bine intre palme, se sareaza un pic. Se trec fileurile de peste prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou, si la urma, prin cartofii rasi si storsi de suc. Se preseaza bine prin razatura de cartofi, apoi se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte, in ulei incins. Se scot pe servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei si se servesc calzi cu suc de lamaie. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii