File de peste in crusta de cartofi

Un aperitiv din peste delicios, usor de preparat!!

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati potrivite de file de peste(salau sau alt peste cu oase putine)
  • 1 ou
  • 100 gr faina
  • 2 cartofi potrivit de mari
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Fileurile se spala, se zvanta, apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust. Cartofii curatati se dau prin razatoare, apoi se storc bine intre palme, se sareaza un pic. Se trec fileurile de peste prin ou, apoi prin faina, din nou prin ou, si la urma, prin cartofii rasi si storsi de suc. Se preseaza bine prin razatura de cartofi, apoi se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte, in ulei incins. Se scot pe servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei si se servesc calzi cu suc de lamaie. Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...