Grep umplut cu ton

Se folosesc grepuri galbene, sa nu fie dulci , se taie in doua si se scoate miezul cu grija ca sa ramana jumatate de coaja intreaga. Se indeparteaza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-5 grepuri
  • 2 conserve ton bucati
  • 1 lamaie
  • 100g maioneza

Mod de preparare

Se folosesc grepuri galbene, sa nu fie dulci , se taie in doua si se scoate miezul cu grija ca sa ramana jumatate de coaja intreaga. Se indeparteaza samburii si se taie miezul in bucatele mici. Tonul bucati din conserva, se scurge de ulei, se stropeste cu lamaie, se amesteca cu miezul de grep si cu maioneza mai acrisoara ( acrita cu lamaie, nu alterata) . Se umplu 3/4 , jumatatile de grep cu aceasta compozitie, se aseaza pe un platou si se orneaza dupa dorinta ( cu rondele de ceapa rosie, rondele de ardei gras sau gogosar, etc..)
Alaturi de vinul preferat si neaparat inainte de felul principal

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv langosi cu branza sarata

Sunt minunați, mai ales calzi, acești langoși cu brânză sărată și merg serviți lângă o cană cu iaurt!...

Aperitiv langosi cu branza sarata
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca