Icre cu cartofi

Se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca apoi cu increle si se adauga treptat uleiul. Se sareaza pasta obtinuta, se ad

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 1 lingura icre
  • 1 ceapa
  • 1 lamaie
  • 500 ml ulei
  • sare
  • 50-60 ml apa minerala
  • masline

Mod de preparare

Se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca apoi cu increle si se adauga treptat uleiul. Se sareaza pasta obtinuta, se adauga sare, zeama de la o lamaie, apa minerala si se amesteca continuu. La final se adauga ceapa tocata marunt si se orneaza cu masline.


Se serveste ca aperitiv.

Alte aperitive:

Saratele Placinta cu dovleac Chiftele

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gogosi pufoase la cuptor

Este prima data cand fac aceste gogosele si chiar mi-au iesit foarte delicioase. Reteta am luat-o de la Laura Adamache.

Gogosi pufoase la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca