Icre cu cartofi

Se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca apoi cu increle si se adauga treptat uleiul. Se sareaza pasta obtinuta, se ad

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 1 lingura icre
  • 1 ceapa
  • 1 lamaie
  • 500 ml ulei
  • sare
  • 50-60 ml apa minerala
  • masline

Mod de preparare

Se fierb cartofii, apoi se trec prin masina de tocat carne. Se amesteca apoi cu increle si se adauga treptat uleiul. Se sareaza pasta obtinuta, se adauga sare, zeama de la o lamaie, apa minerala si se amesteca continuu. La final se adauga ceapa tocata marunt si se orneaza cu masline.


Se serveste ca aperitiv.

Alte aperitive:

Saratele Placinta cu dovleac Chiftele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Varza cu carne de porc la tuci

A sosit sezonul vezei  .Toata lumea alearga sa puna la murat cat mai repede varza. Eu insa o sa va prezint o reteta...

Varza cu carne de porc la tuci
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos