Pasta de peste

Se scurge din conserva uleiul, iar pestele se amesteca bine cu toate ingredientele de mai sus, pana rezulta o pasta.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de ton
  • o lingurita de mustar
  • unt
  • zeama de lamaie
  • o ceapa mica rasa (pe ochiurile mici ale razatoarei)
  • boia de ardei

Mod de preparare

Se scurge din conserva uleiul, iar pestele se amesteca bine cu toate ingredientele de mai sus, pana rezulta o pasta.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Luscos ardelenesc

"Retete de Pasti"  M-am inspirat de la stimata doamna Chef Sylvia Boutiere. 

Luscos ardelenesc
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca