Se amesteca toate ingredientele, se fac cornulete-bastonase indoite. Se coc la foc potrivit. Se pudreaza cat sunt fierbinti...
Cornulete cu nucaSe bat galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, nuca si la final se amesteca usor albusurile batute spuma. Se pune aluatul...
Rulada cu nucaSe amesteca toate ingredientele, se intinde o foaie si se decupeaza diferite forme. Dupa ce se scot din cuptor se dau prin...
FursecuriSe amesteca ingredientele, se intinde o foaie din care se decupeaza diferite forme. Dupa ce se scot din cuptor se presara...
FormeFoile: Se freaca cele 2 oua cu zaharul si apoi se adauga restul de ingrediente, se imparte aluatul in 2 si se intind foi. Se...
Prajitura cu branzaAluatul rezultat din amestecarea ingredientelor se imparte in doua parti. Dintr-una se face o foaie care se pune in tava unsa...
Prajitura cu nuca si gem de caiseSe fac cornulete (bastonase indoite) care se coc la foc potrivit. Se pudreaza fierbinti cu zahar pudra.
Cornulete cu nucaSe curata cartofii si se taie cubulete ca pt piure, se fierb si spaghetele. Intr-un castron, se pun cartofii, spaghetele,...
Reteta nemteascaBlatul: Se bat albusurile tare, se adauga zaharul, galbenusurile si celelalte ingrediente Crema: Se fierb pe aburi...
Prajitura cu portocaleAluatul: Se freaca zaharul cu untul, apoi se adauga restul de ingrediente. Se pune la copt intr-o tava unsa si tapetata cu...
Prajitura glazurataFursecuri: Din toate ingredientele se face un aluat, se intinde cu sucitorul o foaie subtire pe care se taie rondele (cu un...
Fursecuri cu bezea si crema (butoiasi)Se scurge din conserva uleiul, iar pestele se amesteca bine cu toate ingredientele de mai sus, pana rezulta o pasta.
Pasta de pesteFoile: Aluatul rezultat se imparte in 6 foi,care se coc pe fundul unei tavi unse cu ulei si tapetata cu faina, la foc iute...
Prajitura caramelCele 3 oua se amesteca cu zaharul, mierea si celelate ingrediente, iar aluatul rezultat se imparte in 3 (daca mai este nevoie...
Prajitura cu foi cu mierePerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaO minunatie de gust, plus ca se face atat de usor. 🙂
Prajitura cu afine pentru copiiSarmalutele cu soia si ciuperci este o mancare de post delicioasa. Intr-un vas cu apa fierbinte se pun granulele de soia,se...
Sarmalute cu soia si ciuperci• curatati perele si ananasul• adaugati perele si ananasul palnia de alimentare a storcatorului multifunctional Vita...
Indian PunchFaina si ouale se pun cu cel putin sase ore inainte in camera de lucru incalzita, iar faina se cerne in prealabil. Se prepara...
Cozonac moldovenescLa unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se confectioneaza din carton...
Omleta ValentinaM-am inspirat de la bucataras Lavinia, eu n-am folosit, gris, nici praf de budinca, am adaugat...
Desert prajitura cu mere si nuciIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute