Foile: Se amesteca toate ingredientele astfel incat sa iasa un aluat potrivit de moale. Se imparte aluatul in 4 parti egale, se intind foi care se coc
Foile: Se amesteca toate ingredientele astfel incat sa iasa un aluat potrivit de moale. Se imparte aluatul in 4 parti egale, se intind foi care se coc pe dosul unei tavi unse si tapetate cu faina.
Crema: untul se freaca spuma cu zaharul pudra. Laptele se fierbe cu grisul pus in ploaie. Se lasa sa se raceasca, dupa care se adauga putin cate putin untul pana se termina. Se pune zeama de lamaie, putina coaja de lamaie. Prima foaie se unge cu crema de gris, urmatoarea cu magiun si ultima cu gris. Deasupra se pune glazura de ciocolata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii