Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Se separa galbenusurile de albusuri.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra adaugat treptat, pana se umfla si zaharul este topit.
Se adauga faina treptat, amestecand cu o spatula de jos in sus.
Se adauga coaja de lamaie si vanilie.
Se mixeaza albusurile cu un praf de sare si zeama de lamaie pana se obtine o bezea.
Se adauga bezeaua in compozitie, putin cate putin, amestecand usor cu spatula de jos in sus.
Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de 20x30 cm si se rastoarna compozitia.
Se presara deasupra capsunile taiate.
Se coace la 180 de grade, 30 de minute, pana trece testul cu scobitoarea.
Se lasa apoi la racit si se pudreaza cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii