Cornulete cu nuca

Se fac cornulete (bastonase indoite) care se coc la foc potrivit. Se pudreaza fierbinti cu zahar pudra.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 150 gr nuca macinata
  • 300 gr faina

Mod de preparare

Se fac cornulete (bastonase indoite) care se coc la foc potrivit. Se pudreaza fierbinti cu zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc