Fursecuri: Din toate ingredientele se face un aluat, se intinde cu sucitorul o foaie subtire pe care se taie rondele (cu un pahar mic) Bezeaua: Se ba
Fursecuri: Din toate ingredientele se face un aluat, se intinde cu sucitorul o foaie subtire pe care se taie rondele (cu un pahar mic)
Bezeaua: Se bat bine albusurile, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se bate pana la topirea lor, apoi se aduga si zeama de lamaie
Peste rondele se pune bezeaua( cu ajutorul posului sau a unei seringi de bucatarie) si se dau la cuptor pt 10-15 minute(intr-o tava unsa si tapeteta cu faina).
Dupa ce fursecurile s-au copt si s-au racit, se umplu cu crema de ness (sau orice alta crema_
Crema: Se freaca galbenusul cu zaharul, se pune la fiert pe baie de aburi, apoi se adauga ness-ul.
Dupa ce s-a racit, se amesteca cu untul frecat cu zaharul pudra.
Se lipesc fursecurile intre ele cu crema si se tavalesc prin nuca macinata.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii