Fursecuri: Din toate ingredientele se face un aluat, se intinde cu sucitorul o foaie subtire pe care se taie rondele (cu un pahar mic) Bezeaua: Se ba
Fursecuri: Din toate ingredientele se face un aluat, se intinde cu sucitorul o foaie subtire pe care se taie rondele (cu un pahar mic)
Bezeaua: Se bat bine albusurile, se adauga zaharul si zaharul vanilat si se bate pana la topirea lor, apoi se aduga si zeama de lamaie
Peste rondele se pune bezeaua( cu ajutorul posului sau a unei seringi de bucatarie) si se dau la cuptor pt 10-15 minute(intr-o tava unsa si tapeteta cu faina).
Dupa ce fursecurile s-au copt si s-au racit, se umplu cu crema de ness (sau orice alta crema_
Crema: Se freaca galbenusul cu zaharul, se pune la fiert pe baie de aburi, apoi se adauga ness-ul.
Dupa ce s-a racit, se amesteca cu untul frecat cu zaharul pudra.
Se lipesc fursecurile intre ele cu crema si se tavalesc prin nuca macinata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDaca va place supa de rosii, eu zic ca este momentul sa profitati de ea. Acum gasiti pe piata cele mai gustoase si parfumate...
Supa de rosii cu galuste, de postDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii