Pasta de sardele

Se freaca untul moale impreuna cu sardelele maruntite. Se adauga dupa gust, sarea, piperul si zeama de lamaie, dupa care se amesteca bine.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 1 cutie sardele
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se freaca untul moale impreuna cu sardelele maruntite. Se adauga dupa gust, sarea, piperul si zeama de lamaie, dupa care se amesteca bine.
Se serveste la sandvisiuri sau tartine.

Alte aperitive:

Chiftele

Saratele

Maioneza de post

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...