Pasta delicioasa de peste

Pasta delicioasa de peste se face foarte simplu. Puteti folosi ton, ansoa sau sardele. Care va place mai mult.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 conserve peste in ulei (sardine
  • ton)
  • 100 g unt
  • sare
  • piper dupa gust
  • zeama lamaie
  • 1 ceapa mica

Mod de preparare

Pestele se scurge de ulei, se paseaza, se freaca cu untul pana se omogenizeaza cu mixerul, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. La sfarsit, se adauga ceapa tocata marunt.


Se foloseste la sandvisuri, tartine etc

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...