Raci umpluti cu orez

Orezul se fierbe inabusit. Se toaca o ceapa marunt si se adauga in orez. Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 raci
  • 250 gr orez
  • 1 l apa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Orezul se fierbe inabusit. Se toaca o ceapa marunt si se adauga in orez. Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine si se fierb in apa clocotita. Dupa ce au fiert, se scot din apa si li se scoate carnea din codite, se toaca marunt si se amesteca impreuna cu orezul. Carapacea racilor se curata bine si se umple cu amestecul de carne si orez.


Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.

Alte retete:

Pastrav la cuptor

Ardei umpluti

Sarmale de post

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ardei umpluti

O reteta delicioasa de ardei umpluti :-)

Ardei umpluti
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos