Orezul se fierbe inabusit. Se toaca o ceapa marunt si se adauga in orez. Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care i
Orezul se fierbe inabusit. Se toaca o ceapa marunt si se adauga in orez. Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine si se fierb in apa clocotita. Dupa ce au fiert, se scot din apa si li se scoate carnea din codite, se toaca marunt si se amesteca impreuna cu orezul. Carapacea racilor se curata bine si se umple cu amestecul de carne si orez.
Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.
Alte retete:
Pastrav la cuptor
Ardei umpluti
Sarmale de post
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii