Raci umpluti cu orez

Orezul se fierbe inabusit. Se toaca o ceapa marunt si se adauga in orez. Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care i

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 raci
  • 250 gr orez
  • 1 l apa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Orezul se fierbe inabusit. Se toaca o ceapa marunt si se adauga in orez. Racii trebuie sa se prepare cat sunt vii. Se scoate motul din codita, care iese foarte usor. Se spala foarte bine si se fierb in apa clocotita. Dupa ce au fiert, se scot din apa si li se scoate carnea din codite, se toaca marunt si se amesteca impreuna cu orezul. Carapacea racilor se curata bine si se umple cu amestecul de carne si orez.


Se serveste cu patrunjel verde tocat deasupra.

Alte retete:

Pastrav la cuptor

Ardei umpluti

Sarmale de post

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa