Roll-Mops

Scrumbiile se curata, se taie capul si se desfac in doua in lungime, scotind oasele. Se pun in lapte ca sa se desareze si se tin 24 de ore la loc raco

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • scrumbii sarate
  • cu lapti (cate doriti)
  • lapte
  • mustar
  • otet
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • frunza dafin
  • piper
  • boabe de mustar
  • putin ulei

Mod de preparare

Scrumbiile se curata, se taie capul si se desfac in doua in lungime, scotind oasele. Se pun in lapte ca sa se desareze si se tin 24 de ore la loc racoros. Se scot din lapte, se sterg, si peste fiecare jumatate de scrumbie se intinde putin mustar. Se fac sul, cu pielea in afara, si se fixeaza cu o scobitoare, ca sa nu se desfaca. Deoparte se fierbe otet, suficient cat sa acopere pestele. Se aseaza scrumbiile intr-un borcan cu felii de ceapa, si felii de morcov. Se adauga o frunza de dafin, boabe de piper si boabe de mustar. Laptii se freaca bine cu putin otet, se amesteca cu restul de otet fierbinte, si se toarna totul in borcan. Se pune deasupra de un deget ulei, se leaga borcanul cu hartie pergament si se lasa 5-6 zile sa se marineze.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Lichior de anason

Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...

Lichior de anason
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii