Rulouri cu peste

Taie un file cubulete si trage-l in unt impreuna cu ceapa si ciupercile tocate marunt. Dupa ce a scazut zeama pe care o lasa ciupercile, condimenteaza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 fileuri de peste alb
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura unt
  • 2-3 ciuperci proaspete
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • marar
  • patrunjel
  • oregano
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei

Mod de preparare

Taie un file cubulete si trage-l in unt impreuna cu ceapa si ciupercile tocate marunt. Dupa ce a scazut zeama pe care o lasa ciupercile, condimenteaza cu sare, piper si o lingurita de boia. Adauga verdeata tocata fin, repartizeaz-o peste celelalte fileuri. Ruleaza usor si prinde cu scobitori. Trece rulourile prin faina, ou si pesmet doua ori. Rumeneste-le in baie de ulei.
Se servesc alaturi de cartofi prajiti, natur sau orez.

Alte retete:

Chiftele

Arici din pateu de ficat de pui

Rulada de pui cu ciuperci si kaiser

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...