Rulouri cu peste

Taie un file cubulete si trage-l in unt impreuna cu ceapa si ciupercile tocate marunt. Dupa ce a scazut zeama pe care o lasa ciupercile, condimenteaza

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 fileuri de peste alb
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1 lingura unt
  • 2-3 ciuperci proaspete
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • marar
  • patrunjel
  • oregano
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei

Mod de preparare

Taie un file cubulete si trage-l in unt impreuna cu ceapa si ciupercile tocate marunt. Dupa ce a scazut zeama pe care o lasa ciupercile, condimenteaza cu sare, piper si o lingurita de boia. Adauga verdeata tocata fin, repartizeaz-o peste celelalte fileuri. Ruleaza usor si prinde cu scobitori. Trece rulourile prin faina, ou si pesmet doua ori. Rumeneste-le in baie de ulei.
Se servesc alaturi de cartofi prajiti, natur sau orez.

Alte retete:

Chiftele

Arici din pateu de ficat de pui

Rulada de pui cu ciuperci si kaiser

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!