Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiii, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se amesteca pestele si cruditatile, se asezo
Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiii, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se amesteca pestele si cruditatile, se asezoneaza cu un sos din otet, ulei, sare, piper, cimbru. Se lasa acoperita doua ore ca sa se intrepatrunda aromele. Cind se serveste, se plaseaza in centrul salatierei brinza taiata cuburi mici, presarata cu ceapa verde tocata, iar pe margine salata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa