Salata cu brinza si peste

Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiii, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se amesteca pestele si cruditatile, se asezo

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr. brinza telemea de oi
  • 150 gr. hamsii sau orice fel de peste marunt sarat
  • 2 salate verzi
  • citeva ridichi
  • 3 rosii
  • 1 lingura patrunjel tocat
  • sare
  • piper; Pentru sos: 2 cepe verzi tocate cu tot cu cozi
  • 4 linguri ulei
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura marar tocat
  • sare
  • piper
  • 1 virf cutit cimbru

Mod de preparare

Se desareaza cca 1 ora in apa hamsiii, apoi se curata. Se taie salatele, ridichile, rosiile, patrunjelul. Se amesteca pestele si cruditatile, se asezoneaza cu un sos din otet, ulei, sare, piper, cimbru. Se lasa acoperita doua ore ca sa se intrepatrunda aromele. Cind se serveste, se plaseaza in centrul salatierei brinza taiata cuburi mici, presarata cu ceapa verde tocata, iar pe margine salata.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...