Salata de icre este o delicatesa care se afla pe mesele festive si, cu putina rabdare, poate fi facuta de oricine.
Mod de preparare
Se pun icrele intr-un bol, se adauga sucul de lamaie, pesmetul sau painea inmuiata si uleiul. Se introduce mixerul si se amesteca bine pana ce se obtine o salata consistenta, aerata, spumoasa.
Se condimenteaza cu un strop de sare si, eventual, si putin piper negru.
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Salata de icre se poate servi pe paine prajita de casa.
Pentru o zi de post este o mancare excelenta, dar se poate adauga in compozitia umpluturii si carne, dupa cum prefera fiecare.
Dovleac umplut cu legumeIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.