Salata de icre cu ceapa si usturoi

Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei cite putin, iar la sfirsit ceapa si usturoiul tocate maru

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr. icre
  • 1 buc. ceapa
  • 1-2 catei de usturoi
  • piper
  • sare
  • ulei
  • lamiie
  • masline

Mod de preparare

Se strivesc cu furculita icrele impreuna cu zeama de lamiie si piperul, se adauga sare, ulei cite putin, iar la sfirsit ceapa si usturoiul tocate marunt. Se amesteca totul foarte bine.
Se garniseste cu masline negre

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...