Salata de icre negre

Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca pina devin ca o past

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr.icre negre
  • 200 gr.ulei
  • 1 felie franzela
  • 1 lamiie

Mod de preparare

Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa. Se freaca pina devin ca o pasta. Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie. Se bat foarte bine si cind sint gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara.
Se orneaza cu felii de lamiie, patrunjel verde sau aspic tocat.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide