Salata din peste marinat

Pentru inceput se pune intr-un vas sfecla rosie la fiert iar in altul cartofii. Pestele se taie cubulete mici, dupa ce am terminat, se aseaza pe un pl

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr macrou marinat
  • 250 g ceapa rosie
  • 300 g cartofi
  • 100 g maioneza
  • 200 g sfecla rosie

Mod de preparare

Pentru inceput se pune intr-un vas sfecla rosie la fiert iar in altul cartofii. Pestele se taie cubulete mici, dupa ce am terminat, se aseaza pe un platou. Ne ocupam si de ceapa care este taiata pe lung in doua si apoi taiem felii subtiri si o asezam pe patul din peste. Cartofii fierti si raciti ii dam pe razatoarea mare deasupra cepei. Piper presaram pe cartofi si apoi intindem maioneza. Dupa ce am adaugat maioneza, luam sfecla rosie care este fiarta si racita si cu razatoarea mare cernem peste maioneza, nu este obligatoriu sa acoperim toata suprafata, lasam sa se vada si maioneza, are un aspect mai chic.


Inainte de felul principal, se aseaza platoul pe masa si se serveste la alegere.

Alte retete recomandate:

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide