Scrumbii marinate cu sos de mustar reprezinta o reteta cu o complexitate medie, dar rezultatul e impresionant. E un adevarat aperitiv menit sa-ti trezeasca pofta de mancare.
Prepararea scrumbiilor marinate cu sos de mustar are un grad mediu de complexitate. Se tine scrumbia 24 ore in apa, ca sa se desareze. Se curata si se scoate sira spinarii. Se taie bucati si se asaza pe o farfurie.
Se freaca laptii intr-un castron cu o lingura de lemn adaugand mustarul. Uleiul se pune putin cate putin, ca la maioneza. Se subtiaza cu otet. Se toarna sosul peste peste, punand imprejur masline desarate, salata de cartofi, salata verde.
Astfel, scrumbiile marinate cu sos de mustar sunt gata, spre deliciul tutor mesenilor.
Scrumbiile marinate cu sos de mustar se servesc ca aperitiv la mesele de pranz si de seara.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii