Somon afumat cu ricotta

Somonul afumat cu ricotta este un aperitiv deosebit, atat prin gust cat si prin aspect. Se prepara incredibil de usor, este delicios, o reteta de aperitiv perfecta pentru orice motiv de sarbatoare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente pentru 4 persoane:
  • • 250g ricotta Galbani
  • • 4 felii de somon afumat
  • • 1 legatura de marar proaspat
  • • creson de apa
  • • cateva ciuperci feliate
  • • ulei de masline extra virgin
  • • boabe de piper roz
  • • sare

Mod de preparare

Se toaca mararul, se pune peste Ricotta, se asezoneaza cu sare si piper, apoi se amesteca cu ulei pana se obtine o crema fina. Aceasta crema se intinde peste feliile de somon si se ruleaza.

Rulourile astfel obtinute se aseaza pe un platou.

Cresonul se spala si se scurge, apoi se amesteca cu ciupercile feliate. Aceasta garnitura se pune pe platou si se stropeste cu ulei.

TIP: leaga cele 4 rulouri cu frunze verzi de arpagic.


Rulourile cu ricotta si somon afumat se pastreaza la rece pana in momentul servirii.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu slaninuta la cuptor

Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut,...

Omleta cu slaninuta la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca