Somon afumat umplut cu crema fina

1. Se taie somonul in fasii de 5 cm. Se spala mararul, se scurge de apa, se iau frunzulitele si se toaca. Crema de unt cu iaurt se amesteca cu afinele

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. somon afumat
  • 75 gr. afine
  • 75 gr. crema de unt cu iaurt
  • 1/2 manunchi de marar
  • sare
  • piper
  • cateva crengute de marar (4)

Mod de preparare

1. Se taie somonul in fasii de 5 cm. Se spala mararul, se scurge de apa, se iau frunzulitele si se toaca. Crema de unt cu iaurt se amesteca cu afinele, sarea, piperul si mararul tocat fin.

2. Pe fiecare fasie de somon afumat punem cate o lingura de crema, prindem apoi capetele fasiei de somon cu cate o crenguta de marar.
Servim pe foi de salata verde, spalate si stearse cu un servet de bucatarie. Ornam cu fire de marar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...