Tartine cu icre

Grisul se fierbe in apa si se lasa la racit apoi. Ceapa se taie marunt, iar maslinele se spala, se curata d samburi si se feliaza. Icrele si grisul se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr icre
  • 20 gr gris
  • 150 ml ulei
  • 100 gr ceapa
  • 20 gr masline
  • 20 ml apa minerala
  • 1 salata verde

Mod de preparare

Grisul se fierbe in apa si se lasa la racit apoi. Ceapa se taie marunt, iar maslinele se spala, se curata d samburi si se feliaza. Icrele si grisul se bat cu telul, turnandu-se treptat uleiul, putin cate putin. se adauga apa minerala si sucul de lamaie si se amesteca continuu pentru omogenizare. La sfarsit se adauga ceapa si se amesteca din nou.
Se servesc icrele pe un platou, decorate cu frunze de salata verde si masline.

Alte aperitive:

Saratele

Chiftele

Ciuperci la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide