1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute. 2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se t
1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute.
2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se taie ciupercile in bucati destul de mari.
3. Se taie ciupercile in 4.
4. Se aduga la compozitia cu oua: pestele, ciupercile, maslinele, mararul si piperul.
5. Se coace in mijlocul cuptorului la 175 grade C, circa 30 min.
6. Se lasa sa se raceasca in forma.
Se serveste rece, cu salata
Crochetele din cartofi și cașcaval pot constitui un aperitiv gustos, sau o garnitură deosebită, pentru un fel principal....
Crochete din cartofi și cașcavalDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata