Ton cu ciuperci si masline (Fransk tonfiskterrin)

1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute. 2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se t

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 3 dl smintina
  • 3 felii piine alba fara coaja
  • 1 cutie ton in apa (185 g)
  • 200 g ciuperci
  • 10 masline negre fara simburi
  • marar
  • piper

Mod de preparare

1. Se amesteca ouale cu smintina. Se adauga piinea rupta in bucatele si se lasa 10 minute.


2. Se scurge apa de la peste. Se farima pestele si se taie ciupercile in bucati destul de mari.


3. Se taie ciupercile in 4.


4. Se aduga la compozitia cu oua: pestele, ciupercile, maslinele, mararul si piperul.


5. Se coace in mijlocul cuptorului la 175 grade C, circa 30 min.


6. Se lasa sa se raceasca in forma.
Se serveste rece, cu salata

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Zacusca

Reteta bunicii mele pe care o fac cu mare drag de fiecare data.

Zacusca
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii