Ton cu piure

Se paseaza cartofii. Se topeste untul si se amesteca bine cu malai, dupa care se adauga supa de pui si laptele. Se fierbe amestecul. Se adauga tonul s

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • patru cartofi fierti
  • o lingurita unt
  • 2 lingurite malai
  • o ceapa medie
  • tocata
  • o conserva de ton fara ulei
  • o cana supa de ciuperci concentrata
  • 1/2 cana lapte
  • 1/2 cana brinza rasa
  • patrunjel
  • tocat

Mod de preparare

Se paseaza cartofii. Se topeste untul si se amesteca bine cu malai, dupa care se adauga supa de pui si laptele. Se fierbe amestecul. Se adauga tonul si brinza si se amesteca. Se adauga patrunjel. Se pune amestecul intr-un vas, peste cartofii fierti si pasati, se presara cu brinza si se da la cuptor citeva minute.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide