Cuburi de mamaliga

Mamaliga ramasa se taie cubulete mici care apoi se prajesc in putin ulei incins pana se rumenesc. Se condimenteaza cu cimbru si piper, se mai lasa 2 m

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • resturi de mamaliga
  • cimbru uscat
  • ulei
  • piper

Mod de preparare

Mamaliga ramasa se taie cubulete mici care apoi se prajesc in putin ulei incins pana se rumenesc. Se condimenteaza cu cimbru si piper, se mai lasa 2 minute pe foc si apoi se pun pe hartie absorbanta. Merg foarte bine atunci cand vreti sa rontaiti ceva.


Se pot presara cu sare de mare si piper. Sursa acestei retete este blogul bucatarie-usoara

Alte retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa