Jumari cu ficat de pasare

Ouale se bat bine cu sarea si piperul si se toarna apoi in untul incins, pe foc mic. Se amesteca cu o furculita pana incep sa se prinda. Se adauga fel

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1 ficat de pasare
  • 50 ml smantana
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • supa de carne

Mod de preparare

Ouale se bat bine cu sarea si piperul si se toarna apoi in untul incins, pe foc mic. Se amesteca cu o furculita pana incep sa se prinda. Se adauga felioare subtiri de ficat, smantana si se amesteca continuu. Spre final se adauga zeama de carne.
Jumarile se servesc fierbinti, pe felii de paine prajita.

Alte retete:

Saratele

Ciuperci la cuptor

Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii