Jumari cu slanina afumata

Se taie marunt slanina afumata si se pune la rumenit intr-o tigaie. Se bat intre timp ouale cu laptele sau smantana si se adauga apoi peste slanina.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10-12 oua
  • 150 gr slanina sau costita afumata
  • 2-3 linguri de lapte sau smantana
  • sare

Mod de preparare

Se taie marunt slanina afumata si se pune la rumenit intr-o tigaie. Se bat intre timp ouale cu laptele sau smantana si se adauga apoi peste slanina. Se amesteca cu o furculita pana se coaguleaza si se potrivesc la gust de sare.


Se servesc imediat.

Alte retete culinare:

Chiftele Saratele Turta dulce

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...