Pentru jumari cu svaiter si usturoi se sparg ouale intr-un castron si se bat. Se unge cu unt o cratita incalzita in prealabil. Se pune la bain-Marie si se varsa ouale.
Pentru jumari cu svaiter si usturoi se sparg ouale intr-un castron si se bat. Se unge cu unt o cratita incalzita in prealabil. Se pune la bain-Marie si se varsa ouale. Se sareaza, se pipereaza, dupa gust. Cind amestecul este inca lichid, se adauga usturoiul tocat marunt, svaiterul ras si o lingura de mustar. Se amesteca in permamnenta, cu o lingura de lemn, timp de 10 minute. Se rastoarna pe un platou incalzit. Se decoreaza cu crutoane prajite (3-4 de persoana).
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa