Pentru jumari cu svaiter si usturoi se sparg ouale intr-un castron si se bat. Se unge cu unt o cratita incalzita in prealabil. Se pune la bain-Marie si se varsa ouale.
Pentru jumari cu svaiter si usturoi se sparg ouale intr-un castron si se bat. Se unge cu unt o cratita incalzita in prealabil. Se pune la bain-Marie si se varsa ouale. Se sareaza, se pipereaza, dupa gust. Cind amestecul este inca lichid, se adauga usturoiul tocat marunt, svaiterul ras si o lingura de mustar. Se amesteca in permamnenta, cu o lingura de lemn, timp de 10 minute. Se rastoarna pe un platou incalzit. Se decoreaza cu crutoane prajite (3-4 de persoana).
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti