Rosii umplute cu jumari

Rosiile umplute cu jumari sunt aperitive rapide si delicioase. Se pregatesc rosiile la fel ca la ochiuri in tomate. Separat se pregatesc jumarile.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 rosii frumoase
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingura branza rasa
  • sare.

Mod de preparare

Rosiile umplute cu jumari sunt aperitive rapide si delicioase. Se pregatesc rosiile la fel ca la ochiuri in tomate. Separat se pregatesc jumarile. Cand rosiile incep sa se moaie, se umplu fiecare cu jumari, iar pe deasupra se presara branza rasa. Se dau o clipa la cuptor.


Rosiile umplute cu jumari se servesc foarte fierbinti.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...