Rosii umplute cu jumari

Rosiile umplute cu jumari sunt aperitive rapide si delicioase. Se pregatesc rosiile la fel ca la ochiuri in tomate. Separat se pregatesc jumarile.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 6 rosii frumoase
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri lapte
  • 1 lingura branza rasa
  • sare.

Mod de preparare

Rosiile umplute cu jumari sunt aperitive rapide si delicioase. Se pregatesc rosiile la fel ca la ochiuri in tomate. Separat se pregatesc jumarile. Cand rosiile incep sa se moaie, se umplu fiecare cu jumari, iar pe deasupra se presara branza rasa. Se dau o clipa la cuptor.


Rosiile umplute cu jumari se servesc foarte fierbinti.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de biscotti italienesti

Intr-una din zile, navigand pe IG, mi-a aparut un filmulet cu un tanar frumusel care ne arata cum se prepara foarte simplu o...

Reteta de biscotti italienesti
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca