Slanina fiarta in vin alb

Slanina fiarta in vin alb este o varianta rafinata a retetei slanina fiarta in zeama de varza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata de 300-400 g slanina
  • un litru vin alb sec
  • foi dafin
  • piper boabe
  • sare
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare

Slanina se pune la fiert in vin completat cu apa si celelalte ingediente. In functie de cat de frageda e slanina poate fierbe mai repede de 45 de minute. Slanina fiarta, se presara pe deasupra un strat de usturoi pisat si se lasa asa 15 minute, dupa care sa inlatura. Dupa gust se poate afuma.


Slanina fiarta in vin alb e serveste dupa ce s-a racit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...