Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola, un deliciu!

Ingrediente

  • Ingrediente Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
  • 3 ardei grași roșii
  • 5-6 felii de pâine mai tare
  • 1 ou
  • 100 g gorgonzola picantă
  • 20 g muguri de pin
  • 20 g capere
  • 10 linguri de lapte
  • 20 g măsline feliate
  • Sare și piper
  • 2-3 crenguțe de cimbru proaspăt
  • Busuioc proaspăt

Mod de preparare

Cum se prepara Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

Pâinea se taie cuburi și se transferă într-un bol. Se toarnă puțin lapte, cât să se înmoaie puțin cubulețele de paine.


Într-un alt bol, bateți oul și când se omogenizează adugați-l compoziția peste pâine. Puneți și câteva capere, muguri de pin și măsline. Condimentați cu sare și piper, după gust.

Adăugați și o parte din brânza gorgonzola picantă.


Spălați și tăiați ardeii grași pe jumătate, îndepărtând semințele și cotorul interior. Așezați-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Umpleți jumătățile de ardei cu amestecul de pâine și gorgonzola. Peste fiecare ardei puneți restul de brânză gorgonzola și stropiți cu puțin ulei de măsline. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 30 de minute sau până când ardeii sunt fragezi și ușor rumeniți.
Serviți ardeii grași umpluți cu pâine și gorgonzola calzi, alături de o salată proaspătă.

Poftă bună!

Sursa reteta: https://www.gorgonzola.com/ricette/peperoni-al-forno-ripieni-di-pane-e-gorgonzola-dop/

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide