Brioșe cu ou și gorgonzola dulce, delicioase, perfecte la micul dejun!
Preîncălzeste cuptorul la 180°C.
Într-un castron, bate ouăle că pentru omletă și condimentează-le cu sare și piper. Adaugă iaurtul.
Taie cubulețe ardeiul roșu și dovlecelul și adaugă-le în amestecul de ouă.
Adaugă și jumătate din cantitatea de brânză gorgonzola și amestec-o în compoziția de ouă.
Toarnă amestecul în formele pregătite, umplându-le cam până la 3/4 din volum.
Coace brioșele în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20- 30 de minute sau până când brioșele sunt aurii și crescute.
După ce le-ai scos din cuptor, adaugă restul de brânză gorgonzola și roșii uscate tocate mărunt peste fiecare brioșă și garniseste cu busuioc proaspăt.
Sunt delicioase și ușor de făcut. Poftă bună!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii