Un deliciu!!!! Pentru concurs,,toamna se numara borcanele"
Se spala toate legumele,apoi morcovul curatat se taie rondele,,hreanul betisoare,ceapa solzisori,telina si sfecla se taie in bucatele,conopida se desface in buchetele. Ardeiul se curata de cotoare si seminte apoi se umplu cu boabe de struguri si se aseaza in borcan,printre ei bagand bucatele de conopida,telina,sfecla,betisoare de hrean,solzi de ceapa,deasupra se pune o crenguta de marar uscat, si crenguta cu 2-3 frunze de visin. .Compozitia fierbinte se toarna in borcan ,peste legume pana se umple bine,apoi se etanseizeaza cu capac.Se lasa sa se raceasca pana a 2-a zi apoi se depoziteaza in locuri uscate si racoroase.Se consuma ca muraturi. Pofta buna!
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti