Gogosarii umpluti cu varza rosie sunt muraturi foarte populare, iar cele de acasa sunt cele mai delicioase. Pentru aceasta se spala bine gogosarii si se scobesc.
Gogosarii umpluti cu varza rosie sunt muraturi foarte populare, iar cele de acasa sunt cele mai delicioase.
Pentru aceasta se spala bine gogosarii si se scobesc, se indeparteaza cotorul si semintele, se verifica sa nu fie stricati in interior.
Se toaca varza, se rad morcovii si telina si se amesteca toate trei, se pune sare dupa gust, sa fie putin mai sarat decat la o salata.Se lasa o ora apoi se umplu gogosarii, se indeasa cat mai bine. Se aseaza intr-un borcan de 5 l, se pun foile de dafin, hreanul curatat si taaiat bucati, boabe de piper.
Se fierbe otetul cu zaharul, 3 l de apa si 4 lg de sare si se toarna fierbinte peste gogosari. Se capseaza gogosarii in otet se pun la loc racoros si uscat.
Gogosarii umpluti cu varza rosie se servesc alaturi de friptura.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii