1. Se desprind rosiile de tulpinite, se spala iar apoi se lasa la scurs. 2. Se curata usturoiul. 3. Se fierbe apa, se adauga 1000 ml otet si 1 lingur
1. Se desprind rosiile de tulpinite, se spala iar apoi se lasa la scurs.
2. Se curata usturoiul.
3. Se fierbe apa, se adauga 1000 ml otet si 1 lingura cu varf de sare grunjoasa la 1 litru.
4. Se aseaza in borcane mai intai un strat de frunze de vita de vie.
5. Se pune apoi cateva boabe de piper si seminte de mustar.
6. Se aranjeaza rosiile si printre ele se pun catei de usturoi, frunze de visin si frunze de dafin.
7. Deasupra se pune piper si mustar si se acopera cu un strat de frunze de vita de vie.
8. Se toarna saramura fierbinte peste ingrediente.
9. Se leaga borcanele sau se inchid cu capace ermetice si se pun la racoare.
Daca-i vorba de pui, noua ne plac si pipotelele si inimioarele tare mult. Ce-i drept, se fac mai greu, dar mancarica iese...
Mancare de pipotele cu piure de cartofiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj