Se incinge cuptorul la (200 grade), se ung cu ulei formele de briose. Se amesteca faina cu mirodeniile si cu praful de copt. Intr-un alt bol se amest
Se incinge cuptorul la (200 grade), se ung cu ulei formele de briose. Se amesteca faina cu mirodeniile si cu praful de copt. Intr-un alt bol se amesteca laptele, oul, untul topit, zaharul si bucatile de mere. Se pune faina cu mirodenii in compozitie si se amesteca usor aluatul cu o furculita. Aluatul se pune in formele de briose cca doua treimi sa acopere, deoarece aluatul va creste. Se lasa cca 30-40 de minute. Nu trebuie sa adaugati zahar brun neaparat, dar va capata o culoare mai bruna si un gust mai bun.
Puteti pregati briose si fara mere, adaugand bucati de ciocolata, stafide, coaja de portocala confiata.
Reteta originala indica folosirea fainii 000 .
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tiramisu
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa